Egy vízbe esett kisfiút keresnek a Balatonon

A vízbe esett és eltűnt a Balatonban egy kisfiú Balatonmáriafürdő kikötői mólójánál; a vízi mentők két hajóval és a búvárszolgálattal keresik a gyereket – közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának a szóvivője csütörtökön kora este az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 07. 16:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tar Mihály elmondta, hogy a kisfiú egy vízibicikliről esett a vízbe, a koráról egyelőre nincs információ. A szóvivő közlése szerint csütörtökön ez már a harmadik olyan riasztás volt, amit kisgyerek eltűnése miatt kaptak.

Csopaknál egy nagymama kért segítséget, mert eltűnt a kétéves unokája. Ez a gyerek, aki után a mentőhajók mellett már a fürdőzőkből megszervezett keresőlánc is kutatott, végül a szárazföldről került elő. A Club Tihanynál szintén a szárazföldről került elő egy eltűnt gyermek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.