Elaltatják a gyilkos pónit

Elaltatják azt a pónilovat, amelyik halálra harapta gondozóját a Békés megyei Gerendáson – közölte a település jegyzője hétfőn az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/799120" target="_blank"><strong>• Meghalt a férfit, akit póni mart meg</strong></a>

MNO
2011. 07. 25. 16:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lipták Péter elmondta: a póniló gazdája lelkiismereti okokra hivatkozva kérte az állat elaltatását, amelyre akkor kerülhet sor, ha befejeződik az eljárás. A község jegyzőjének becslése szerint erre leghamarabb augusztus 5-én lesz lehetőség.

A gondozót múlt kedden harapta meg a nyakánál a póniló. A férfit légúti roncsolódás és nyaki lágyrész sérülései miatt mentőhelikopter szállította a szegedi klinikára, ahol a hétvégén belehalt sérüléseibe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.