Életveszélyesen megsérült a bicklis fiú

Sérülést szenvedett két kerékpáros a csúszós úton Ózdon. A 13 és egy 12 éves helybéli fiú egyikét súlyos, a másikat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. <br />

MNO
2011. 07. 28. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2011. július 26-án a kora esti órákban Ózdon, a Mekcsey úton közlekedett egy kerékpáron egy 13 és egy 12 éves helybéli fiú. Az egyikük a kerékpárt hajtotta, a másikuk pedig utasként foglalt helyet a járművön. A kerékpárt hajtó fiú az esős időben és csúszós útburkolaton nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően közlekedett, aminek következtében egy sikertelen manőver során az út mellett lévő kibetonozott vízelvezető árokba haladt. A kerékpáron ülő fiúk a járműről leesve a betonnak csapódtak, s mindketten súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek, egyikük pedig súlyosan, életveszélyesen megsebesült. A balesetet követően mindkettőjüket kórházba szállították. Az Ózdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya a közúti közlekedési baleset bekövetkezési körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.