Előzetesben a lábatlani férfi támadója

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a lábatlani fiatal férfit, akit alaposan gyanúsítanak egy szintén helyi férfi bántalmazásával – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 07. 29. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Léber Gabriella elmondta: a bűncselekmény még júniusban történt, amikor az 57 éves sértett feleségével szórólapokat terjesztett a településen. Különböző területet jártak körbe, hogy gyorsabban menjen a munka, s miután a feleség kiosztotta a rá eső szórólapokat, keresni kezdte férjét, hogy segíteni tudjon neki. Gépkocsival bekanyarodva az egyik utcába, nagy csoportosulásra lett figyelmes, de a férjét nem látta ott, ezért továbbhajtott. Miután nem találta férjét, visszament oda, ahol a csoport volt, és akkor talált rá a férfira, akit annyira megvertek, hogy már beszélni is alig tudott. Annyit el tudott mondani a nyomozóknak, hogy valaki fellökte, majd ütést érzett a fején. Ennél többre azonban nem emlékezett. A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, de állapota mára már kielégítő.

Több személy is a hatóság látókörébe került az elmúlt hetekben, mire rátaláltak, és szerdán elfogták a feltételezett fiatalkorú tettest.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.