Előzetesben: már második élettársát próbálta eltenni láb alól

Előzetes letartóztatásba került pénteken egy 41 éves soproni nő, aki konyhakéssel támadt élettársára italozást és veszekedést követően. Az asszonyt emberölés kísérlete miatt vette őrizetbe a rendőrség – mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MNO
2011. 07. 29. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mellbe akarta szúrni a nő 47 éves élettársát, aki a konyhakés elől elhajolt, így csak könnyű sérülést szenvedett, a szúrás a felkarján érte – közölte Kocsis Tünde alezredes. A szerda éjszakai eset után őrizetbe vett asszony nem tett vallomást. A nő büntetett előéletű, korábbi élettársait is el akarta tenni láb alól. Egyiküknek életveszélyes testi sérülést okozott, egy másik férfival kapcsolatos afférja okán pedig emberölés kísérlete miatt ítélték el. Nem egészen egy éve szabadult. A büntetett előéletére és a minapi esemény körülményeire tekintettel rendelte el előzetes letartóztatását a győri bíróság – tette hozzá a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.