Érdemes figyelni, trükkös lehet az időjárás

Zivatar, szél és nem pokoli meleg – ez jöhet szombaton.

MNO
2011. 07. 23. 1:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átmenetileg megszűnnek a záporok, majd hajnalban délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és ott elered az eső, záporeső. Napközben a felhő- és csapadékzóna tovább terjeszkedik északkelet felé, de a Tiszántúlon eleinte napos idő várható. A déli és középső megyékben zivatarok is lesznek. Főként a Dél-Dunántúlon jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.

Élénk keleti, északkeleti szélre számíthatunk, de zivatarban erős vagy viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton a Dunántúlon 18, 22, máshol 23, 28 fok között várható.

(MET)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.