Európa megtámadására készül Kadhafi

Európai támadásokkal fenyegetőzött pénteken Moammer Kadhafi líbiai vezető egy felvételről lejátszott hangüzenetében, amelyet a líbiai televízió is közvetített.

MNO
2011. 07. 08. 20:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Több száz líbiai válik mártírrá Európában. Megmondtam, hogy szemet szemért és fogat fogért. De lehetőséget adunk nekik arra, hogy észhez térjenek” – hangzott a beszéd, amelyet mintegy 50 ezres tömeg hallgatott.

„Sajnálni fogjátok a NATO-ban, ha a háború átterjed Európára” – mondta Kadhafi, hozzátéve, hogy a Kanári-szigetek, Szicília, más földközi-tengeri szigetek, valamint a dél-spanyolországi Andalúzia arab földek, amelyeket fel kell szabadítani.

„Nincs más választásunk, mint hogy ellenállunk, mártírokká válunk és a végsőkig harcolunk” – fogalmazott a líbiai vezető.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.