Ez a milliós szállítmány már nem jut el a címzettekhez

Menekülő csempészt tartóztattak fel a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a férfi kocsijában több mint 37 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta volt – közölte a nyírségi rendőrségi szóvivő vasárnap az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 24. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kisbusszal közlekedő 39 éves tuzséri lakost szombatra virradó éjszaka akarták megállítani ellenőrzésre a rendőrök Záhony közelében, de ő nagy sebességgel továbbhajtott – mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint a rendőröknek Győröcske közelében sikerült megállásra kényszeríteni a menekülő csempész kocsiját, amelyből a sofőr kiugrott és gyalogosan próbált eltűnni, de hamar elfogták. A járműben 55 ezer doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak, amelynek értéke 37,6 millió forint. A férfit a lefoglalt kisbusszal és a szállítmányával együtt a rendőrség átadta az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.