Ez az épület biztosan sok képeslapon látható lesz

Egy hetvenemeletes luxusszállodát, Latin-Amerika legmagasabb épületét avatta fel Donald Trump amerikai ingatlanmogul.

MNO
2011. 07. 07. 19:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Panamavárosban szerdán átadott Trump Ocean Club 284 méter magas, alakja vitorlára emlékeztet. „Ez az egyik legfontosabb és legszebb épület, biztosan sok képeslapon látható lesz” – mondta el Ricardo Martinelli államfő. Az épület egy része luxushotelként működik, a többiben lakásokat alakítottak ki – a helyi sajtó értesülései szerint csaknem az összes apartmant eladták már prominens és gazdag személyiségeknek.

Az épületben sparészleg, kaszinó, konferenciaközpont, jachtkikötő is található, emellett magánstranddal rendelkező sziget is tartozik hozzá. Trump nemrég kivívta maga ellen a panamaiak haragját, amikor egy interjúban azt mondta, hogy az Egyesült Államok ostoba módon átadta Panamának az ellenőrzést a Panama-csatorna felett anélkül, hogy bármit is kapna cserébe. Panamaváros tanácsa egyhangúlag nemkívánatos személynek nyilvánította a milliárdost.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.