Fegyverarzenált találtak a barátnőjét lemészárló férfinál

Több fegyver és egy kézigránát is volt annál a szerb állampolgárságú, albán származású férfinál, akit a rendőrök a vasárnapi angyalföldi gyilkossággal gyanúsítanak – mondta Polyák Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/795914" target="_blank"><strong>• A zöldhatáron fogták el az albán férfit, ő lehet az angyalföldi gyilkos + Videó</strong></a>

MNO
2011. 07. 08. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elfogás részleteiről tartott pénteki sajtótájékoztatón a vezető elmondta, a 39 éves szerb férfinál egy géppisztoly, egy maroklőfegyver, több mint 150 lőszer és egy kézigránát is volt. Elfogásakor nem tanúsított ellenállást, feltartott kézzel megadta magát. A férfi autóját korábban Soltvadkert külterületén találták meg, ez után fokozott készenléti szolgálatot láttak el a rendőrök. Péntek hajnalban állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy férfit látnak a nádasban sétálni, a nyomozók tíz perc múlva elfogták a férfit, előállították, jelenleg kihallgatják.

Szigeti József, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályvezetője azt mondta, a bűncselekmény elkövetését a férfi elismerte, de vallomást nem tett. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik fegyverrel ölte meg barátnőjét, ezt a nyomozás fogja kideríteni. A feltételezett gyilkos vasárnap hat lövéssel végzett a 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nővel a Nyugati pályaudvarhoz közeli Kádár utca 9–11. szám alatti épületben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.