Fel kell újítani a föld mélyét

Biztonsági okok miatt augusztustól nem üzemel a fertőrákosi Barlangszínház, mivel a barlang egyes részeit balesetveszélyesnek nyilvánította a bányakapitányság – írta a Kisalföld pénteken.

MNO
2011. 07. 29. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Barlangszínház környéke, a kőfejtő külső helyszínei augusztus elsejétől viszont továbbra is látogathatók ingyenesen, sőt a parkolásért sem kell fizetniük a vendégeknek – közölte a lap. A cikk ismertetése szerint ősszel megkezdődik a Barlangszínház teljes felújítása 1,3 milliárd forint uniós támogatással. A tervek szerint megújul a színpadtechnika, fűthetők lesznek a nézőtér ülései, emellett színvonalas látogatóközpont is épül. Új attrakció lesz a kőfejtő történetét bemutató, az egykori őstengert is megidéző interaktív kiállítás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.