Győr: háromból három

<p>Jól sikerült az ETO-nap a győriek számára: miután az öregfiúk csapat 5-1-re győzött a Bayern München All Stars elleni gálamérkőzésen, a maiak 1-0-ra nyertek a Haladás ellen az OTP Liga 3. fordulójának nyitó mérkőzésén. A győztes gólt az utóbbi hetekben kiváló formában futballozó Dudás Ádám szerezte.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/800233" target="_blank"><strong>• Vasárnapra jutottak a rangadók</strong></a></p>

Pintér Patrick
2011. 07. 29. 19:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

GYŐRI ETO–HALADÁS 1-0 (1-0)
Győr, ETO Park, 9000 néző. Vezette: Kassai.
Győr: Sztevanovics – Takács Á., Fehér Z., Djordjevics, Völgyi – Koltai, Pilibaitis, Trajkovics – Ji-Paraná (Kiss M., 75.), Simon A. (Alekszidze, 54.), Dudás (Dinjar, 13.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Haladás: Rózsa – Schimmer (Kovács I., sz.), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. – Nagy I G., Molnár B. (Búrány, 31.), Iszlai, Halmosi – Sluká (Irhás, 79.), Kenesei K. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerző: Dudás (5.).
Kiállítva: Iszlai (64.).

Egy jól eltalált lövéssel már az ötödik percben megszerezte a vezetést a Győr, ez egyértelműen megadta a mérkőzés alaphangját. A gólszerző Dudás Ádámot aztán még az első negyedórában le kellett cserélni térdproblémái miatt. A győriek mezőnyfölénybe kerültek a félidő közepére, Dinjar és Koltai is növelhette volna a hazai csapat előnyét, ám Rózsa mindkét esetben bravúrral védeni tudott. A szünet után valamelyest fordult a kocka, feljött a Haladás, amelyen Iszlai kiállítása sem sokat változtatott. Ám hiába volt minden próbálkozás, a szombathelyi gárda ezen az estén (sem) tudott pontot szerezni. Az ETO így háromból három mérkőzést nyert meg az idei szezonban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.