Halálos kimenetelű baleset Gödöllőnél

Halálos balesetet szenvedett egy motoros vasárnap este a 3-as főúton Gödöllőnél, a 27 éves aszódi fiatalembert a mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni. A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték – mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek.

MNO
2011. 07. 10. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest felé közlekedőket az M3-as Aszód és Gödöllő közötti autópályaszakaszára terelik, az autósok ideiglenesen ingyenesen használhatják ezt a szakaszt – tette hozzá. A Nyíregyháza felé közlekedőknek Veresegyháza-Erdőkertes felé kell kerülniük.

A motoros, aki egyedül ült a járművön, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személygépkocsival a Babati elágazásnál. A balesetben más nem sérült meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.