Halálra gázolták a szabálytalanul közlekedő gyalogost

Szabálytalanul közlekedő gyalogost gázolt halálra egy személyautó szombaton este a 74-es főúton, Zala megyében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-t.

MNO
2011. 07. 31. 7:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andor László elmondta: a baleset 21 óra után, a főút Bocska és Zalaszentbalázs közötti szakaszán történt. A személygépkocsit vezető férfi a főút 15. kilométerének közelében, kocsijának jobb elejével ütötte el az úton szabálytalanul, láthatósági mellény nélkül gyalogló férfit, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínelése miatt a 74-es utat vasárnap hajnali fél háromig lezárva tartották, a forgalmat Gelse irányába terelték el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.