Hamis márkajelzésű ruhákat foglaltak le

Több mint ezerötszáz darab, világmárkák jelzéseivel ellátott, hamis ruhaneműt találtak a pénzügyőrök egy bolgár kamionban Nagylak közelében; a 20 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 07. 28. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénzügyőr járőrök egy közúti ellenőrzés során állították meg a 43-as úton az okmányok szerint Törökországból Lengyelországba textilárut szállító teherautót – közölte Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám-és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense. A raktérben 1516, különféle világmárka jelzésű farmernadrágot, pulóvert, pólót találtak.

Az előzetes szakértői vélemény alapján a ruhaneműk mindegyike hamisítvány, ezért a 20 millió forint piaci értékű szállítmányt a pénzügyőrök lefoglalták, és áru hamis megjelölése bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak – tudatta az őrnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.