Hatalmas eső zúdult Kecskemétre

Özönvízszerű eső zúdult Kecskemétre péntek délután, a város egyes részein az utcán hömpölygő víz magas szintje miatt nem lehet közlekedni, az aluljárót pedig le kellett zárni, ezért a Békéscsaba felé vezető terelőúton óriási torlódás alakult ki.

MNO
2011. 07. 29. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelem megyei ügyeletén az MTI érdeklődésére elmondták: a tűzoltóság összes járműve a szivattyúzások helyszínein dolgozik, de még folyamatosan érkeznek a segítségkérő telefonok. Az ügyeletes közlése szerint Ágasegyháza és Kerekegyháza is a viharzónába került, de hamarosan segítség érkezik az érintett településekre Kiskunfélegyházáról és Kiskőrösről.

A 17 óra körül kezdődő esőzés Kecskeméten telítette a csatornahálózatot, ezért több helyen azt lehetett látni, hogy visszafelé folyik a csatornákból a víz. A városban 19 órakor még esett az eső, de az utakon kezd csökkenni a vízszint, mert a csatornák kezdik elvezetni a vizet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.