Helyszíni halál a 8-as úton

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a férfi vezetője, amely a 8-as számú főúton frontálisan ütközött egy kamionnal csütörtökön, a Veszprém megyei Kisberzseny határában – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 07. 07. 11:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gépkocsi Devecser felől közlekedett Jánosháza irányába a 8-as számú főúton, amikor eddig ismeretlen okból áttért az úttest túloldalára Kisberzseny határában, s frontálisan ütközött egy szemből érkező kamionnal – mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Frankó Marianna közlése szerint a személykocsi vezetője a helyszínen meghalt, a kamion vezetője nem sérült meg. A 8-as főutat Kisberzseny határában teljes szélességben lezárta a rendőrség, és a forgalmat más útvonalra terelte.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.