Így juthat el a Hungaroringhez

A 24 és 72 órás jegyek, illetve Budapest-kártyák tulajdonosai a Forma–1 Magyar Nagydíj idején kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak a 8-as (gödöllői) HÉV-en – közölte a BKV csütörtökön.

MNO
2011. 07. 28. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kedvezményt július 27-én 0 órától 31-én éjfélig lehet igénybe venni. A BKV a Forma–1 idején hat kocsival közlekedteti a szerelvényeit a 8-as vonalon csütörtökön és pénteken a délutáni csúcsidőben, szombaton és vasárnap pedig 7 és 20 óra között.

A Forma–1 hivatalos közösségi közlekedési partnere idén az Orangeways és a Volánbusz, amelyek ingyenes buszjáratokat indítanak a hétvégén az Árpád hídi autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV Mogyoród állomásáról.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.