Izraeli légicsapás a Gázai övezetben

Izraeli harci gépek vasárnapra virradóra csapást mértek a Gázai övezetben lévő célpontra szemtanúk és biztonsági források szerint, de az első jelentések szerint a támadásnak nem voltak áldozatai.

MNO
2011. 07. 10. 8:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beszámolók szerint F-16-os harci gépek repültek be a Gázai övezet fölé, s Gáza városától keletre lévő célpontra lőttek ki rakétát, egyes jelentések szerint egy építőipari létesítményre. A támadás tényét az izraeli hadsereg is megerősítette, de részleteket nem közölt.

A légicsapásra röviddel azt követően került sor, hogy ismeretlen palesztin fegyveresek három házilagos készítésű rakétát lőttek ki dél-izraeli területekre. Az izraeli katonai rádió szerint ennek a támadásnak nem voltak áldozatai.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.