Ketten életüket vesztették az M1-esen

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál – tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

MNO
2011. 07. 09. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy belga rendszámú személygépkocsi Budapest felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya határ felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.

Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő férfi és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok – mondta Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.