Kiderült, miért kell megmenteni a görögöket

A Görögország melletti szolidaritásra buzdított az Európai Parlament elnöke pénteken Bécsben az osztrák parlamentben, amely az elmúlt napokban a görög mentőcsomag körüli élénk viták színhelye volt.

MNO
2011. 07. 08. 15:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azért mentjük meg Görögországot, hogy magunkat is megmentsük” – fogalmazott egy sajtótájékoztatón Jerzy Buzek. A lengyel politikus az osztrák törvényhozás előtt mondott beszédében közvetlenül az osztrák lakossághoz is üzenetet intézett. „Megmentjük a görögöket, mert titeket akarunk megmenteni” – fogalmazott. Buzek szorgalmazta a tagállamok költségvetési politikájának összehangolását is. „Több információ – több lehetőség” – mondta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.