Kismama vezette autó ütközött szalagkorlátnak

Szalagkorlátnak ütközött az M0-s autóút M5-ös felhajtójánál, Gyálnál szombat délelőtt egy gépkocsi, amelyet egy török állampolgárságú terhes nő vezetett – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 30. 10:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta az ütközést. A helyszínre a rendőrségen és a mentőkön kívül a tűzoltók is kivonultak, de a sérültek nem szorultak be a járműbe. Az első információk szerint az autót vezető török kismamát és a vele utazó két kiskorú gyermeke közül az egyiket könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A baleset körülményeinek tisztázását nehezíti, hogy a nő csak törökül beszél – mondta Szabó János.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.