Lábnyomok buktatták le a csempészeket

Két ukrán állampolgárságú férfit fogtak el a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy 16 millió forintot érő cigarettát csempésztek Magyarországra – közölte a rendőrség csütörtökön.

MNO
2011. 07. 28. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűncselekményt a kölcsei határrendészeti kirendeltség járőrei vették észre Milota határában – mondta Fülöp Gergely rendőrségi szóvivő. A járőrök friss lábnyomokra bukkantak szerdára virradó éjszaka, majd átkutatták az érintett területet, és ott kartonládákban összesen 13 499 doboz cigarettát találtak. A dohányáru helyszínének közelében elfogtak egy 20 és egy 25 éves ukrán állampolgárt, aki feltehetőleg összefüggésbe hozható a csempészéssel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.