Magyarok loptak csónakmotorokat Ausztriában

Közel 13 ezer euró értékben loptak csónakmotorokat magyar elkövetők Ausztriában, a tetteseket pénteken a hegyeshalmi határon át osztrák rendőrök üldözték az M1-es autópályán, az akcióba a magyar rendőrök is bekapcsolódtak – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 07. 29. 13:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A menekülők egyik kocsija az autópálya lébényi csomópontjánál árokba hajtott, vezetőjét a rendőrök elfogták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Két társa a másik autóval továbbhajtott, majd visszafordult, hogy megnézze, mi történt a bajbajutottal. Beálltak a kocsisorba, a járőrök azonban kiszúrták és feltartóztatták őket – ismertette Kocsis Tünde alezredes.

A kelet-magyarországi elkövetők kocsijában nyolc csónakmotort találtak, amelyek értéke 12 700 euró. A gyanúsítottak kihallgatása a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon még tart – tette hozzá az sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.