Meghagyták az ételt, kirúgták őket az étteremből

Kirúgta három vendégét az étterméből egy vendéglős Svédországban, mert a trió nem ette meg az utolsó falatig a főételt, mielőtt desszertet kért.

MNO
2011. 07. 28. 12:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szigorú vendéglős Göteborgban ténykedik egy mongol étteremben, amelyben a vendég fix árért annyit eszik, amennyit akar. A triónak nagyobb volt a szeme, mint a szája, és a tányérjaikra szedett ételnek csak a felét ették meg, amikor pudingot kértek. A vendéglős azonnal ajtót mutatott nekik, de mivel nem akaródzott távozniuk, a személyzettel tessékeltette ki őket, miközben jó hangosan a pokolba kívánta a társaságot, és közölte, hogy többé meg ne lássa őket. A vendéglős nem bánja szigorát. „Engem nem érdekel, ha valaki tíz adagot eszik is, de ne pocsékoljon. Üljön itt akár egész nap, és egyen, de ételt ne dobjon ki” – idézte a vendéglőst a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.