Meghalt a férfit, akit póni mart meg

A szegedi klinika intenzív osztályán meghalt az a gerendási férfi, akit kedden megharapott egy póniló - írta a Békés Megyei Online (BEOL) vasárnap.

2011. 07. 23. 18:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Békés megyei Gerendás külterületén lévő egy tanyán, a karámban harapta meg a póni a 47 éves férfit, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett – közölte Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője még szerdán az MTI-vel, hozzátéve, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a történteket.

A Békés Megyei Hírlap szerdai beszámolója szerint a férfi az állatokat itatta, amikor a nyakánál megharapta a póni. Légúti roncsolódás és a nyaki lágyrész sérülései miatt beállt nála a klinikai halál. A mentők kiérkezéséig egy segítséget kérő a diszpécser utasításait követve kezdte meg az újraélesztést. A mentőknek akkor végül sikerült stabil légzéssel és vérkeringéssel átadni a sérültet a szegedi klinikának.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.