Meglovasították a telefonokat a strandról

Több mint harminc öltözőszekrényt tört fel a hódmezővásárhelyi strandfürdőben két fiatal, akiket egy újabb bűncselekmény elkövetése közben fogtak el a rendőrök – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 07. 29. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök akkor figyeltek fel a 16 és 18 esztendős fiatalemberekre, amikor egy kézikocsin lemezszekrényt, vaslemezeket és csöveket húztak maguk után – mondta Szenti Szabolcs. Hozzátette: elszámoltatásuk során kiderült, a tárgyakat egy vásárhelyi telephelyről lopták el. A fiatalabbik gyanúsított azt is bevallotta, hogy társával több mint harminc öltözőszekrényt törtek fel a vásárhelyi strandfürdőben, ahonnan mobiltelefonokat és készpénzt zsákmányoltak. A pénzt felosztották egymást között, majd elköltötték.

A nyomozás során azt mondták a rendőröknek, hogy eredetileg fürödni mentek a strandra, bár ennek némileg ellentmond, hogy a szekrényeket egy feszítővassal nyitották ki – tudatta a százados. A bűncselekményeket beismerő fiatalokat várhatóan harminc napon belül bíróság elé állítják – közölte a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.