Megunta a henyélést a lottómilliomos

Három év henyélés után ismét munkába jár egy brit lottómilliomos, mert elunta a semmittevést. Az 51 éves Arthur Wright és neje, Jackie 2,9 millió fontot – 900 millió forintot – nyert 2008-ban.

MNO
2011. 07. 24. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi otthagyta gyári állását, új kocsit vett, de feleségével egyetértésben hamarosan úgy találta, hogy a fényűző életmód nem az övék. A férj unatkozott, ezért nemrégiben ismét elhelyezkedett, most egy iskolában gondok.

Wright a brit Metro újságnak mindazonáltal azt mondta: egyáltalán nem bánja, hogy nyert a lottón, sőt, nagyon boldog, hogy az utolsó pillanatban meggondolta magát, és mégis vett egy szelvényt. Eredetileg ugyanis nem is akart játszani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.