Pokolgép robbant a kapuban

Autóba rejtett pokolgép robbant egy katonai tábor kapujánál – olvasható a hirado.hu-n. A dél-jemeni merényletben nyolcan meghaltak és több tucatnyian megsebesültek.

MNO
2011. 07. 24. 12:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Autóba rejtett pokolgép robbant fel vasárnap a dél-jemeni tengerpart nagyvárosában, Ádenben egy katonai tábor előtt, megölve legkevesebb nyolc katonát és megsebesítve több tucatnyit – közölték biztonsági tisztségviselők.

Elmondásuk szerint a detonáció akkor történt a tábor kapujánál, amikor katonákkal és felszereléssel teli járművek konvoja állt ott indulásra készen a közeli Abján tartományba, hogy bekapcsolódjon a tartományt nemrég elfoglaló al-Kaida-erők elleni harcba. A halottak között van egy őrnagy és egy alezredes is – mondták a név nélkül nyilatkozó tisztségviselők.

Nem egész két hónapon belül a vasárnapi már a második autós robbantás volt Ádenben.

(hirado.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.