Rengetegen vennének bérletet a Veszprém meccseire

Óriási az érdeklődés az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának bérletei iránt, mivel a Bajnokok Ligájában öt komoly riválisa is lesz a magyar elitegyüttesnek.

MNO
2011. 07. 29. 16:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub pénteki tájékoztatása szerint a bérleteket jövő csütörtökön kezdik el árusítani. A legolcsóbb 22 500, a legdrágább 79 ezer forintba kerül. A 19 év alatti diákok és a 60 év feletti nyugdíjasok 20-20 százalék kedvezményt kapnak. Akik az előző évadban is bérletesek voltak, azoknak elővásárlási joguk van, ezzel augusztus 19-ig élhetnek.

A magyar bajnok a BL-ben az új néven szereplő spanyol Atlético Madriddal – amely az előző évtizedben még Ciudad Realként halmozott sikert sikerre –, az orosz Csehovszki Medvegyivel, a német Füchse Berlinnel, a dán Bjerringbro-Silkeborggal, valamint egy selejtezőssel (nagy valószínűséggel a német Rhein-Neckar Löwennel) találkozik a BL szeptember végén rajtoló csoportkörében. A hatosból a legjobb négy jut tovább.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.