Röviden

MN
2011. 07. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hegyalján is jön a nyár
Nem kell feltétlenül a Balatonra rohannia annak, aki szórakozásra vágyik, hiszen ma nyitja meg kapuit a július 17-ig tartó Hegyalja fesztivál. A tokaji rendezvény számos hazai és külföldi fellépőt vonultat fel, de bemutatja a legjobb stand-uposokat és borászokat is.

Itt a vaskakas
Győrbe is érdemes ellátogatni, ott ugyanis holnap kezdődik a szintén 17-ig tartó Négy évszak fesztivál. A Vaskakas ünnepi játékok névre is hallgató rendezvény különböző hangulatú előadásokkal várja az érdeklődőket; a helyszínt pedig a város vízi színpada adja.

Nyertes nyeregszemle
Július 15-e és 17-e között Ópusztaszer is tartogat meglepetéseket, ott ugyanis ekkor tartják a település Kárpát-medencei lovashagyomány-őrző és ismeretszerző fesztiválját. A rendezvényre több száz lovas érkezik, akik harci bemutatókkal, ügyességi lovasjátékokkal kápráztatják el a közönséget.

Élet a vízen
A Közép-Duna völgyi vízi karnevál június 14-e és 17-e között Kisapostagon várja mindazokat, akit érdekelnek vízisportok, valamint a folyópart kulturális programjai. Lesz itt Duna-átúszó, motorcsónak-gyorsulási, sárkányhajóverseny, jetski- és vízisí-bemutató.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.