Seszták Ágnes: Borús kilátások országa

MNO
2011. 07. 09. 9:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Seszták Ágnes: A másfél ciklusig regnáló Gyurcsány-kormány már nem is csinált titkot a lopások kifinomult technikájából, a hazudozást kormányzati szintre emelte, valamint évtizedekre eladósította az országot. A kiszivárogtatott őszödi beszédnek a teljes kiábrándulás és bizalomvesztés lett az egyetlen „haszna”. Az erre adott reakció torkollott végső soron a 2006. októberi rendőrterrorba. A gyurcsányi „danse macabre” vége pedig az erkölcsi mélypont mellett a fejenként kétmillió forintra dagasztott államadósság. Egy négytagú családra nyolcmillió forint esik, ami virtuális pénz ugyan, de egyben nagyon is valóságos, ennyi adósság jut ugyanis minden magyar állampolgárra, beleértve az újszülötteket is.

(Magyar Nemzet, 2011. július 9.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.