Sikerült megőrizni a munkahelyeket

Az Európai Unió 47 millió forintos támogatásával korszerűsítette és bővítette szombathelyi székhelyét, Kőszegen pedig egy új telephelyet alakított ki a Ferépszer Kft. – tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség az MTI-t csütörtökön.

MNO
2011. 07. 28. 14:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 94 millió forint összköltségű projekt révén nemcsak a meglévő tizenegy munkahelyet tudják megőrizni, de újabb két dolgozó felvételére is lehetősége nyílt a cégnek – hangsúlyozta a regionális fejlesztési ügynökség a közleményben. A Ferépszer Szerkezetlakatos Építőipari Tervező és Kivitelező Kft. alapításának huszadik évfordulóján, csütörtökön rendezték meg a sikeres projektzáró rendezvényét.

Szombathelyen a cég acél csarnokszerkezeteket, technológiai acélszerkezeteket, íves lépcsőket kíván gyártani, míg az újonnan létesülő kőszegi telephelyen a kerítések, korlátok, létrák, illetve acél híd-átjáró-kilátó szerkezetek gyártásához teremtették meg a feltételeket. A szombathelyi beruházás esetében a csarnoképület hőszigetelt szerkezeti bővítése és gépészeti fejlesztése valósult meg, míg Kőszegen egy három épületből álló, 1212 négyzetméter összterületű épületegyüttest újítottak fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.