Szerbeket vert a vízilabda-válogatott

A hétvégén rajtoló kínai vizes vb előtt, férfi vízilabda-válogatottak szingapúri előkészületi találkozóján a magyar csapat egy góllal legyőzte Szerbia legjobbjait.

MNO
2011. 07. 12. 16:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nem hivatalos, barátságosnak számító mérkőzés nagyon is éles csatát, és sok kiállítást hozott – nyilván már a presztízs miatt is –, amelyben Kemény Dénes szövetségi kapitány olimpiai bajnoki címet védő együttese az átállás nehézségeivel együtt is jobbnak bizonyult a Sanghajban világbajnokként vízbe szálló délszláv alakulatnál.

A szakvezető a nemzeti csapat honlapjának, a www.vlv.hu oldalnak nyilatkozva azt mondta: „Sok gólt kaptunk, de fel kell mentsem a játékosainkat, mert tegnap érkeztünk ide, hat óra időeltolódás van, nagyon meleg a víz és a harcos játékstílus miatt rengeteg kiállítás volt a meccsen. Meg kell köszönnöm a lelátót teljesen megtöltő, Szingapúrban élő magyar szurkolók szeretetét!” A magyar válogatott szerdán a szintén vb-résztvevő Ausztráliával találkozik.

Magyarország–Szerbia 12:11

Biros Péterék Sanghajban az A betűjelű négyesben magyar idő szerint hétfő hajnali 3:30 órakor Montenegró válogatottja ellen kezdik meg vb-szereplésüket, szerdán 13:40 órától a kazahokkal folytatják, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, pénteken 11 órától a spanyolokkal csapnak össze.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.