Szórakoztató komplexumot épít lányainak

Jókora szórakozási központot épít tízéves ikerlányainak egy férfi Nagy-Britanniában, hogy ne unatkozzanak gyerekei.

MNO
2011. 07. 30. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A műjégpályával, 12 pályás bowlingteremmel, akadályösvénnyel, lézerarénával, éttermekkel kiegészített komplexum 1,5 millió fontba 450 millió forint) kerül.

A 41 éves „szuperapa” mérnök, van munkahelye, de fizetés nélküli szabadságra ment, hogy csakis a beruházásra összpontosíthasson. Napi 18 órát dolgozik.

A tőkét nem teljesen saját zsebből teremtette elő: bankhitel áll mögötte, a Leisure Planet (Pihenő planéta) nevű központ ugyanis vállalkozás, bevételt fog hozni. Nem csupán a két lány játszadozik majd benne, hanem a környék aprónépe úgyszintén.

Az apának az adta a lökést, hogy lánykái arra panaszkodtak, nincs semmilyen szórakozási létesítmény lakhelyükön, Darlingtonban, és annak környékén.

Bár a férfi mindent megtesz, hogy gyerekei minél jobban érezhessék magukat, és az ikreket irigylik is osztálytársaik, a lánykák mégsincsenek elkényeztetve – írta a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.