Szörnyethalt a repülőgépbalesetben

Lezuhant egy kisgép szombaton az ausztriai Tirolban, a balesetben egy férfi szörnyethalt és egy súlyosan megsérült – feltehetően mindketten hollandok voltak.

MNO
2011. 07. 31. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség vasárnapi tájékoztatója szerint a Cessna típusú gépet a Kufstein melletti Thiersee-tónál, Wildenkaralm völgyben érte baleset. Az Olaszországból érkező gép mintegy 1530 méteres magasságban repült, amikor zuhanni kezdett. A baleset oka nem ismert, de közrejátszhatott a környékre leereszkedő sűrű köd.

A nyomozás során eddig azt derült ki, hogy a gép utasa – egy 45-48 év körüli férfi – vesztette életét. A pilóta kómában van, de állapota nem életveszélyes – közölte az innsbrucki egyetemei klinika szóvivője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.