Tóba fulladt egy hétéves ikerpár

Egy hétéves ikerpár fulladt egy tóba Hegyeshalom közelében kedden délután – közölte a katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei ügyelete az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 12. 18:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kevéssel fél hat előtt kapták a riasztást; a gyerekeket már nem sikerült újraéleszteni.

Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a két fiú a márialigeti településrészről kerékpárral ment a tóhoz, ahol – nekivetkőzésüket látva – egy horgász figyelmeztette őket, hogy itt tilos a fürdőzés. Ennek dacára a gyerekek a vízbe indultak, és szinte azonnal elmerültek a tóban. A történteket a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja – tette hozzá a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.