Ugró Miklós: Igazságügyi szakember

MNO
2011. 07. 09. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ugró Miklós: Igazából nem úri dolog elővenni és felemlegetni Varga bíró úr korábbi ügyeit, hiszen azért vagyunk jobboldali, nemzeti, konzervatív keresztények, hogy bízzunk az egyén fejlődésében. Ezért amikor felidézzük egyik elhíresült ügyét, amelyben Bácskai János tábornokot bűnösnek találta, de döntését a Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsa felülbírálva alkalmatlannak minősítette, már nem is azt mondjuk, hogy pártos vagy elfogult, hanem azt, hogy szakember. Ha alkalmatlan ítéletet (ítéleteket) hozott is, annál inkább. Baloldali igazságügyi szakember. Az egész ország megsínylené, ha idő előtt, alkotó- és ítélőereje teljében nyugdíjaznák.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. július 9.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.