Újra elhalasztják a Balaton-átúszást

Harmadszorra is elhalasztották az először június 30-ra, aztán július 23-ra, majd most szombatra meghirdetett Balaton-átúszást – adták hírül a szervezők csütörtökön. Az újabb időpont: augusztus 6.

MNO
2011. 07. 28. 13:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A hétvége változékony időjárása (hideg víz, szeles idő) továbbra sem engedi a Balaton-átúszás megrendezését. A szervezőbizottság ezért úgy döntött, hogy a szombatra meghirdetett rendezvényt ismét elhalasztja. A Balaton-átúszás tervezett új időpontja augusztus 6-a, szombat.” Tavalyelőtt egy híján 9300-an teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távot a 28. Balaton-átúszáson, egy éve viszont a rossz idő miatt nem tudták megtartani a rendezvényt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.