Vázsonyban nevettet a Dumaszínház

MN
2011. 07. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most pénteken kezdődik, és egészen a hónap utolsó napjáig tart az a nagyvázsonyi rendezvény, amelynek már a neve is beszédes: Duma-völgy, Humor-vár. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis Nagyvázsony több mint egy hétre a jókedv és a vitézség fővárosává válik. És ez nem tréfa, hiszen a település ez idő alatt naponta várjátékokkal, komédiákkal, koncertekkel, kulturális programokkal és a stand-up kabaré legjelentősebb képviselőivel várja a látogatóit.
Érdemes tehát fölkeresni Nagyvázsonyt, már csak a nevetgélés kedvéért is, hiszen itt fognak sziporkázni az ország legismertebb dumagépei. Kitelepül az egész Dumaszínház és a Showder Klub, az ismeretlenség homályából pedig a Fiatal félőrültek fesztiválja tehetségkutató lehet a kivezető út…

Itt lesz mindenki. A Duma-völgyön tényleg ott lesznek a legjobb stand-uposok. Fellép többek közt Bödőcs Tibor, Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter, Litkai Gergely és Kiss Ádám. Aranyosi Péternek és Bödőcsnek Fábry Sándorral is lesz közös estje.
Infó: www.nagyvazsony.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.