Veszprémi lövöldözés: két férfit gyanúsítanak

A veszprémi lövöldözés ügyében két férfit gyanúsítottként hallgatnak ki a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói; egyiküket a kedd hajnali <a href="http://www.mno.hu/portal/796684" target="_blank"><strong>lövöldözés elkövetésével</strong></a>, másikukat a bűntettre való felbujtással gyanúsítják – közölte a rendőrség kedden délután.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/796741" target="_blank"><strong>• Veszprémi lövöldözés: több szálon folyik a nyomozás</strong></a>

MNO
2011. 07. 12. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 26 éves, veszprémi illetőségű M. S. korábban konfliktusba keveredett P. Sándor 40 éves veszprémi lakossal, s a férfi ezt a sérelmét toroltatta meg a szintén 26 éves S. T.-vel, aki a Veszprém megyei Olaszfaluban él – tájékoztatott a megyei főkapitányság sajtóreferense.

Frankó Marianna közlése szerint a sértettre többször rálőttek Dózsavárosban lévő lakása előtt. A rendőrség az üggyel összefüggésben lefoglalt egy 0,22-es kaliberű, Luger típusú maroklőfegyvert. A két férfi ellen emberölés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást a rendőrség. A sajtóreferens ismertetése szerint a bűnügyi szemle – házkutatás, adatgyűjtés, tanúkihallgatás – több helyszínen zajlik.

A veszprémi kórháztól kapott információ szerint a lőtt sebekkel beszállított férfi állapotát a műtéttel sikerült stabilizálni, de változatlanul súlyos az állapota.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.