Veszprémi lövöldözés: több szálon folyik a nyomozás

Több embert előállítottak kedden a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, jelenleg is tart az elszámoltatásuk. A nyomozás több szálon folyik a hajnali veszprémi lövöldözés ügyében – közölte Frankó Marianna, a megyei főkapitányság sajtóreferense, hangsúlyozva, hogy egyelőre még nincs gyanúsított az ügyben. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/796684" target="_blank"><strong>• Többször rálőttek egy férfira Veszprémben</strong></a>

MNO
2011. 07. 12. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden hajnalban több lövéssel életveszélyesen megsebesítették veszprémi lakása előtt a 40 éves P. Sándort. Az MTI helyszínen lévő tudósítójának többen is úgy nyilatkoztak – a nevük elhallgatását kérve –, hogy P. Sándort „zűrös emberként” ismerték, aki „foglalkozott mindennel”. Igaz, voltak, akik úgy fogalmaztak, hogy „jó emberként, jó apaként” ismerik.

Egy veszprémi ügyvéd arról számolt be az MTI-nek, hogy P. Sándor jó barátja volt az autójában 13 évvel ezelőtt Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között felrobbantott Molnár Péternek, akit akkoriban a Balaton „egyik császáraként” emlegettek. Az ügyvéd két évvel ezelőtt védte is egy életellenes bűnügyben a most meglőtt férfit, s azt mondta, hogy akkoriban „lehetett hallani vad dolgokat” a védencéről.

A férfit a veszprémi kórházban megműtötték, állapota változatlanul életveszélyes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.