Villamossal ütközött a motoros a fővárosban, nem élte túl

Villamosnak ütközött egy motorkerékpár csütörtök délután a főváros XIII. kerületében; a baleset következtében a motoron utazó nő a helyszínen meghalt, a járművet vezető férfit kórházba szállították – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 07. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sagyibó Melinda hozzátette: a motoros a Gyöngyösi úton haladt a Váci út felé, amikor a Béke téri kereszteződésben eddig tisztázatlan okból összeütközött a 14-es villamossal. Takács Renáta, a BKV sajtóügyeletese azt mondta, hogy a motorkerékpár oldalról csapódott a villamosnak, ennek következtében a jármű utasa beesett a villamos alá, így az keresztülment rajta. A baleset miatt a Frangepán utca és angyalföldi kocsiszín között villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.