Vilmos és Katalin meghódíthatja Amerikát is

Kanadai látogatása végeztével pénteken Los Angelesbe utazik Vilmos brit herceg és felesége, Katalin hercegnő, a pár érkezését nagy érdeklődés övezi.

MNO
2011. 07. 07. 18:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Soha nem láttunk még egy olyan királyi párt, mint ők. Az amerikai lányok odáig vannak Kate Middletonért, amit visel, amit csinál és magáért a tényért, hogy átlagos lányként sikerült megfognia egy herceget” – fogalmazott Melissa Bromley, a US Weekly magazin nyugati parti irodájának vezetője.

Ezen a héten 354 százalékkal nőtt a keresések száma a hercegi párról a Yahoo keresőmotorjában, köszönhetően a nagy sajtófigyelemmel kísért kanadai látogatásnak. Vilmos és Katalin a várakozások szerint jótékonysági programokat részesít előnyben a háromnapos Los Angeles-i tartózkodás idején.

Andrew Morton író, aki rendszeresen foglalkozik a királyi házzal, arra számít, hogy Katalin cambridge-i hercegnő Amerikát is meghódítja majd. Szerinte a királyi család új tagja eddig nagyszerűen teljesít első külföldi útján, „hattyúként siklik a vízen”.

A hercegi pár programjában többek közt jótékonysági lovaspóló-mérkőzés is szerepel, ezt szombaton rendezik, Santa Barbarában. Ugyanaznap este fogadást ad a brit filmakadémia, amelynek Vilmos az elnöke. A BAFTA estélyére 25 ezer dollárért lehet helyet kapni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.