Zord Gábor László: Amerikai kampány

MNO
2011. 07. 30. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zord Gábor László: Ha nem lesz megegyezés keddig, az Egyesült Államok nem omlik össze. Beindítják a bankóprést, vagy előrukkolnak valami új pénzügyi trükkel. Lesznek persze vesztesek, akár milliószám, mint a lakáshitellufi kidurranásakor, de a gépezet nem áll le, mert léteznek szilárd alapok. Nem. Félni nem a tengerentúlon kell, hanem ideát. Azoknak, akiknek már se pénzük, se reálgazdaságuk, se természeti erőforrásaik sincsenek. Tegyük hozzá, ezzel együtt vesztenivalójuk sem. Csupa elkeseredett ember, nyitva egyszerűnek tűnő „megoldásokra”. Példaképp meg ott az a fiatalember fenn, Skandináviában, akit épp egy hete ismert meg világ.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. július 30.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.