57 ezer szál ukrán cigarettával utaztak

Több mint másfél millió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) járőrei egy Ausztria felé tartó kisteherautóban a soproni határátkelőhely közelében – tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.

MNO
2011. 08. 05. 15:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint 57 ezer szál ukrán zárjegyes cigarettára egy magyar forgalmi rendszámú tehergépkocsiban bukkantak a pénzügyőrök. A 285 karton adózatlan dohányáru házilag kialakított rejtekhelyről került elő a rakodótér alól. A gépjármű vezetője és utasa sem tudott igazolást bemutatni a tetemes mennyiségű áruról – olvasható a közleményben. A cigarettát, valamint a gépjárművet a pénzügyőrök büntetőeljárás keretében lefoglalták, és az ügyet átadták a NAV pénzügyi nyomozóinak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.