A lőszerekről nem tudott nyilatkozni

Lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit Szombathelyen, a férfi francia állampolgárságúnak adta ki magát, de személyazonosságát nem tudta igazolni – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 08. 01. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a járőrök a francia felségjellel ellátott személygépkocsival közlekedő, magát francia állampolgárságúnak kiadó férfit vasárnap este igazoltatták Szombathely belterületén, az ellenőrzéskor a jármű utasteréből lőszerek kerültek elő, melyek eredetéről nyilatkozni nem tudott. A rendőri intézkedés során az is kiderült, hogy a járművet, amellyel a férfi közlekedett, körözték, ezért a rendőrök a gépkocsit lefoglalták.

A férfit a szombathelyi rendőrkapitányságon őrizetbe vették, és lőszerrel való visszaélés miatt büntetőeljárást indítottak ellene. Személyazonosságának megállapítása – mivel nem rendelkezett személyazonosításra alkalmas okmányokkal – jelenleg is folyamatban van.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.