A vasúti átjárónál fedezték föl a családot

Összesen tizenkét afgán és koszovói határsértőt fogtak el a határrendészek Röszke és Gyálarét külterületén – tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t.

MNO
2011. 08. 07. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éjfél után alig néhány perccel a határrendészek hőkamera segítségével fedeztek fel egy háromfős koszovói családot Röszke határában, a vasúti átjárónál – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Röviddel később ugyancsak a hőkamera fedezett fel négy határsértőt. A koszovói állampolgárok közül hármat azonnal elfogtak, negyedikük megpróbált egy kukoricáson keresztül elmenekülni, de őt is előállították – közölte az őrnagy.

Reggel Gyálarét külterületén, a Tisza árterében a helybéliek figyeltek fel több gyanús alakra. A helyszínre siető járőrök elfogták az öt afgán állampolgárt, akik korábban a zöldhatáron keresztül érkeztek – tudatta a szóvivő. A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.