Airsoft közben halt meg a 13 éves fiú

Életét vesztette egy 13 éves szolnoki fiú airsoft sportjáték közben a hétvégén Törökszentmiklós külterületén – közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 08. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy baráti társaság Törökszentmiklós mellett egy használaton kívűli telepen játszott, eközben a fiú felmászott az egyik épület padlására, ott egy lyukba lépett, és több mint 4 méter magasból lezuhant – mondta el a szombaton történt eset részleteiről Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy. A fiú a földre zuhanva olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – tette hozzá.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. Az airsoft 6 vagy 8 milliméter átmérőjű gömblövedéket kilövő, légfegyverekkel játszott hobbisport.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.