Államvizsgán jött rá a szülés, ötöst kapott

Vizsga közben „jött rá” a szülés egy 29 éves jogászra az Egyesült Államokban, de vajúdási fájdalmai ellenére nem tágított: folytatta a számadást tudásáról.

MNO
2011. 08. 05. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult, és igyekezett lélegzése mélyítésével időt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

A fájások negyedóránként kínozták, amikor befejezte az írást. Azonnal a közeli kórházba vitték, ahol két órával később „ötösre vizsgázott” szülésből: egészséges gyermeknek adott életet, fia született. Hogy az államvizsga is sikerült-e, azt majd csak október elején tudja meg – adta hírül a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.